Welkom op mijn website met reisverslagen

 

Deze website is de lucht ingegaan om mijn ervaringen van de safari vakantie in Tanzania en Kenia in september 2006 met de gehele wereld te willen delen. Deze reis is geboekt bij Oad Reizen.

Hierbij de link voor het reisverslag Tanzania en Kenia 2006.

 

Aangezien ik de smaak te pakken heb, heb ik van mijn fietsvakantie in het jaar 2007 ook een reisverslag gemaakt.  Ik heb een 15 daagse rondreis door Noord Portugal gemaakt. Deze reis is geboekt bij Aktiva Tours.

Hierbij de link voor het reisverslag Portugal 2007.

 

Ook in 2008 ben ik op fietsvakantie geweest. In de tweede helft van mei ben ik 12 dagen in de regio Andalusië gelegen in Zuid Spanje een rondreis gemaakt. Deze reis is geboekt bij Aktiva Tours.

Hierbij de link voor het reisverslag Andalucia 2008.

 

In 2008 ben ik nogmaals op fietsvakantie geweest. Ik heb in de tweede helft van augustus 17 dagen een rondreis in de regio's Toscane, Umbrië en Le Marche in Italië gemaakt. Deze reis is geboekt bij Aktiva Tours.

Hierbij de link voor het reisverslag Italië 2008. 

 

In het jaar 2009 werd het weer eens tijd om een verre reis buiten Europa te maken. Deze keer ben ik op Bali geweest waar ik een rondreis met twintig personen heb gemaakt. Deze reis is geboekt bij FOX.

Hierbij de link voor het reisverslag Avontuurlijk Bali 2009.

 

In het jaar 2010 ben ik wederom naar Zuidoost Azië gereisd. In de maand september heb ik met twintig personen een tweeëntwintig daagse rondreis door Noord- en Midden Thailand gemaakt. Deze reis is geboekt bij FOX.

Hierbij de link voor het reisverslag Thailand 2010..

 

Ook in het jaar 2011 kon ik het niet laten om naar Azië te gaan. Ik ben nu met vijf en twintig personen naar Borneo en Maleisië gegaan. Hier hebben we gedurende twintig daten een rondreis gemaakt. Deze reis is geboekt bij FOX.

Hierbij de link voor het reisverslag Borneo en Maleisië 2011. 

 

In het jaar 2012 ben ik na drie jaren Azie weer eens op fietsvakantie geweest in Europa. Ik heb in de laatste week van augustus en de eerste week van september een rondreis in de regio Dordogne in Frankrijk gemaakt. Deze reis is geboekt bij Aktiva Tours.

Hierbij de link voor het reisverslag Dordogne 2012 

 

In december 2012 ben ik 18 dagen naar Cuba geweest. Hier heb ik een gecombineerde fiets-busvakantie gemaakt. Deze groepsreis is geboekt bij Djoser.

Hierbij de link voor het  reisverslag Cuba 2012.

 

In het jaar 2013 ben ik na 5 jaar weer op fietsvakantie naar Italië geweest. Eind juni / begin juli heb ik 15 dagen een rondreis door de westkant (tussen Pisa en Florence) van Toscane gemaakt. Deze reis is geboekt bij Aktiva Tours. 

Hierbij de link voor het reisverslag Italië 2013. 

  

In het jaar 2014 ben ik wederom in Frankrijk op fietsvakantie geweest. Ik heb in de maand juli een rondreis in de regio Elzas in Frankrijk gemaakt. Deze reis is geboekt bij Aktiva Tours. 

Hierbij de link voor het reisverslag Elzas 2014.

 

In december 2014 ben ik 18 dagen naar Vietnam en Cambodja geweest. Hier heb ik een gecombineerde fiets-busvakantie gemaakt. Deze groepsreis is geboekt bij Djoser. 

Hierbij de link voor het  reisverslag Vietnam en Cambodja 2014. 

 

In december 2015 ben ik 22 dagen naar Indonesië geweest. Hier heb ik een rondreis gemaakt over de eilanden Sumatra, Java en Bali. Deze groepsreis is geboekt bij Djoser. 

Hierbij de link voor het  reisverslag Indonesië 2015 

   

In december 2016 ben ik 22 dagen of eigenlijk 26 dagen naar India en Nepal geweest. Hier heb ik een rondreis gemaakt door Noord India en Nepal. Deze groepsreis is geboekt bij Djoser. 

Hierbij de link voor het  reisverslag India en Nepal 2016 

 

In december 2017 ben ik 24 dagen naar Mexico, Guatemala en Honduras geweest. Hier heb ik een rondreis gemaakt door deze drie landen. Deze groepsreis is geboekt bij Djoser.

Hierbij de link voor het reisverslag Mexico, Guatemala en Honduras 2017 

  

In december 2018 ben ik 21 dagen naar Sri Lanka geweest. Hier heb ik een rondreis gemaakt. Deze groepsreis is geboekt bij Djoser.

Hierbij de link voor het reisverslag Sri Lanka 2018 

 

In december 2019 ben ik 21 dagen, het werden 22 dagen naar Vietnam geweest. Hier heb ik een rondreis gemaakt van Noord naar Zuid Vietnam. Deze groepsreis is geboekt bij Fox.

Hierbij de link voor het reisverslag Vietnam 2019 .

 

Wie ben ik?

Even iets kort over mijzelf:

Ik ben Gooitzen Jouke. Ik ben in het jaar 1972 geboren. Ik woon mijn hele leven al in Friesland.

   
   
 

 

   
   

     

Mijn hobby's zijn onder meer:

- Sport: volleybal en fietsen actief en voetbal passief.

- Lezen: geen boeken maar vooral kranten en tijdschriften.

- Lol hebben: met vrienden, collega's en vage kennissen.

- Niets doen komt in mijn woordenboek niet voor.